Platform over schenken, erven en nalaten

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

De Nederlandse Notaris Agenda (NNA) bestaat inmiddels ruim 3 decennia, en is voor het derde achtereenvolgende jaar voorzien van het katern Doneren & Nalaten. Mede omdat schenkingen en donaties een belangrijke bron van inkomsten zijn voor een stichting, wordt de NNA intensief gebruikt en kan deze rekenen op een trouwe achterban. Het uitgebreide naslagwerk, en het aanvullende communicatienetwerk, zijn een zeer effectief middel om de voor u meest geschikte doelgroepen te bereiken.

Via een krachtige combinatie van online, nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content over goede doelen verspreid. Door al deze kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar verzorgen tevens effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met de NNA gaat zodoende verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

    Vraag vrijblijvend de mediakaart aan of neem contact op met onze projectmanager voor meer informatie:


    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details