Platform over schenken, erven en nalaten
17 november Nationale MS Dag in ’s-Hertogenbosch

17 november Nationale MS Dag in ’s-Hertogenbosch

Op zondag 17 november 2019 vindt Nationale MS Dag 2019 plaats in ‘s-Hertogenbosch. Nationale MS Dag is het jaarlijkse event van het Nationaal MS Fonds; in deze editie heeft MS Vereniging Nederland twee eigen workshops in het middagprogramma. Beide workshops hebben als centraal thema ‘in beweging met MS’. 

In workshopronde 1 (van 14.00 – 15.00 uur) krijg je aan de hand van zes deelnemersportretten inspirerende voorbeelden van ‘in beweging met MS’ voorgeschoteld. Daarna gaan we zelf aan de slag. Met ReDiscoverMe gaan we samen in beweging; op ontdekkingsreis naar hoe je lichaam nu is. Door te bewegen, te dansen, te delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de ‘hoe het was en wat ik kon’ en buigen we dit om naar ‘hoe het is en wat ik kan’. Laat je inspireren en kom in beweging met MS!

In workshopronde 2 (16.00 – 17.00 uur) laten we je enkele laagdrempelige vormen van bewegen te ervaren. Tijdens deze workshop wordt de Ronnie Gardiner Methode afgewisseld met een les Stoelyoga. Welke vorm van bewegen past bij jou? Kies een vorm die je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Doe mee en ga opgeladen weer naar huis!

Alle praktische informatie over Nationale MS Dag vind je op de website van het Nationaal MS Fonds.

Bekijk het programma en schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details