Platform over schenken, erven en nalaten
20 neutralisatiesetjes voor Stichting Zwerfkatten Nederland om de katten te neutraliseren

20 neutralisatiesetjes voor Stichting Zwerfkatten Nederland om de katten te neutraliseren

Katopia

Het neutraliseren wordt gedaan door dierenartsen in de mobiele operatiewagen Katopia. ,,Met onze mobiele operatiewagen Katopia, reizen wij langs campings, bungalow- en vakantieparken en langs boerderijen om verwilderde katten te neutraliseren, te vaccineren, te chippen/registreren en op gezondheid te controleren (oormijt, gebit) waar mogelijk.”

Meerdere operaties

Om deze operaties uit te voeren, zijn wel de juiste operatietools nodig. Daarnaast kunnen ze dan meerdere dagen op dezelfde plek blijven staan. ,,Zo hoeven we het project niet elke keer te onderbreken om tussen de operaties door thuis de instrumenten te moeten reinigen, verpakken en opnieuw steriliseren.”

Aanvraag

Door de setjes kunnen er meerdere katten worden geneutraliseerd en daarom deed Zwerfkatten Nederland een aanvraag bij Stichting DierenLot en uiteraard wilde wij graag helpen!

20 setjes

Daarom stelde DierenLot 20 neutralisatiesetjes beschikbaar. In ons tv-programma Samen Voor Dieren ging dierenarts en onze ambassadeur Piet Hellemans op pad met Stg. Zwerfkatten Nederland en ging met die sterilisatiesetjes aan de slag in Katopia.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details