Platform over schenken, erven en nalaten
40.000 collectanten de straat op voor méér spelen

40.000 collectanten de straat op voor méér spelen

Van maandag 2 t/m zaterdag 7 maart 2020 gaat de jaarlijkse Jantje Beton Collecte weer van start. Ruim 40.000 collectanten gaan langs de deuren én collecteren online om geld op te halen voor hun eigen kas en voor Jantje Beton. Van de opbrengst is 50% voor de club zelf en 50% gaat naar projecten van Jantje Beton.

IN ACTIE VOOR MÉÉR SPELEN

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Eén keer per jaar organiseert Jantje Beton een grote collecte. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen deelnemende clubs en verenigingen geld op. De helft van de opbrengsten is voor de kas van deelnemende verenigingen en clubs. Dit besteden zij aan spelmaterialen, zomerkampen of andere activiteiten. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton.Projecten voor kinderen in kwetsbare speelposities krijgen hierbij speciale aandacht.

HUIS-AAN-HUIS ÉN ONLINE COLLECTEREN

Collectanten kunnen naast de huis-aan-huis collecte ook een online collectebus inzetten om de opbrengst te verhogen. Collecteren met een online collectebus kan gewoon thuis vanaf de bank. De bus is in een paar klikken aan te maken. Leden, vrienden en familie van collecterende leden kunnen ook helpen door een online collectebus aan te maken. De collectebus is makkelijk te delen via social media. Op deze manier kan iedereen in de buurt of verder weg helpen de club rijk te maken.

IDEAL QR

Geen klein geld in huis? Doneren kan contant en online door de iDEAL QR-code te scannen. iDEAL QR doneren is snel en gemakkelijk. Staan collectanten voor een gesloten deur, dan kunnen zij het niet-thuis-kaartje achterlaten. Hiermee kan er dan alsnog een online donatie voor de club worden gedaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details