Platform over schenken, erven en nalaten
89.977 kinderen blij met een cadeau van de Sint

89.977 kinderen blij met een cadeau van de Sint

De 20e editie van Actie Pepernoot van Kinderhulp bracht weer veel teweeg. Zo werden onze berichten massaal gedeeld in de media en zette zowel zakelijk als particulier Nederland de schouders eronder. En met succes. Dankzij alle donaties en steun werd er bij 89.977 kinderen tóch op het raam geklopt door de Sint.

Wederom een record. Zo konden in 2017 77.142 kinderen en in 2018 86.943 kinderen genieten van de magie van pakjesavond. Jan Wezendonk, directeur Nationaal Fonds Kinderhulp, verklaart verheugd: “Naast een stijgend aantal aanvragen voor kinderen, zien we ook dat steeds meer mensen opstaan om te helpen. En dat is fantastisch! Wij willen iedereen die gesteund heeft, middels een donatie of door over Actie Pepernoot te vertellen of berichten te delen, heel erg bedanken.”

Pakjesavond bij Jordy en Tamara

Zoals ieder jaar zijn we ook weer bij een gezin langs gegaan: Jordy en Tamara. We maakten hier een mooie video van waarin de ouders vertelden over hun uitdaging rondom de feestdagen en hoe dat voor hun twee kinderen is. Tamara vertelt geëmotioneerd: “Dat je ze toch niet echt kan geven wat ze vragen….dat is moeilijk.”

Uiteraard kwamen we niet met lege handen. We brachten de Sint mee, die keihard op het raam bonsde en een zak cadeautjes én een hoop pepernoten achterliet in de tuin. Wil je weten hoe Tyler en Luciano reageerden? Check dan de video hier.

Ieder uitgebleven cadeautje is er één teveel

“Dit record laat ons achter met een dubbel gevoel” vertelt Jan. “Dat we zoveel kinderen van de wachtlijst hebben kunnen verblijden is mooi, maar helaas moesten we er ook een aantal teleurstellen.”

Wil je Kinderhulp blijven steunen? En ervoor zorgen dat ook het kerstfeest een leuke tijd wordt voor deze kinderen? Kijk dan op kinderhulp.nl/help-mee/ wat je kunt doen om ons te helpen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details