Platform over schenken, erven en nalaten
Alle donaties gaan 100% naar hulp voor dieren. Zo kan het dus óók!

Alle donaties gaan 100% naar hulp voor dieren. Zo kan het dus óók!

De meeste van zulke diertjes hebben daar geen schijn van kans.

Zwerfhonden hebben sowieso een heel moeilijk en zwaar leven, laat staan gehandicapte diertjes zoals bovenstaand hondje.

Dit arme beestje met misvormde voorpootjes, genaamd Kishmish, had het grote geluk om gered te worden door Vandana Anchalia, de oprichtster van Kannan Animal Welfare.

Wat zou het mooi zijn als wij met ons allen ervoor kunnen zorgen dat meer kansloze diertjes zoals Kishmish van de straat worden gehaald om te worden geholpen! Er zijn in India nog wel andere asielen die voor honden zorgen maar de meeste asielen nemen veelal alleen díe dieren op waarvan men bij voorbaat al weet dat ze niet al te veel geld gaan kosten.

Vandana probeert juist die óngewenste dieren op te nemen. Want: het geloof en het besef dat ook, nee: JUIST deze dieren een kans verdienen, dat is waar het allemaal om draait als er gesproken wordt over hulp voor dieren in NOOD. Bij Kannan Animal Welfare verblijven altijd tussen 130 en 150 honden. Buiten de dieren in de opvang richten ze zich ook tot minimaal 300 dieren in de omgeving. En, zoals het in India gebruikelijk is, die dieren zijn niet louter honden en katten maar bijvoorbeeld ook koeien die daar vaakrondlopen.

Met wat extra hulp kan er een iets grotere auto rond gaan rijden om dieren in de -verre- omtrek op te halen. Een busje waarin niet alleen honden en katten vervoerd kunnen worden maar ook een gewond groter dier zoals een koe.

De kosten en het aantal dieren in nood zijn erg hoog. Wij willen ze graag gaan helpen – help je a.j.b. mee?

Meer weten? Lees HIER meer over dit geweldige project. 

En je weet, bij ons wordt je donatie echt goed besteed. Wij kennen namelijk geen aftrek voor kosten zoals salarissen, huisvesting, autovergoeding of andere overbodige franje. Alles voor de dieren! 

Doneer ajb vandaag nog voor dit maandproject:

NL16 INGB 0004 7841 60

t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. ‘Hulpproject 144‘ of via onderstaande doneerknoppen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details