Platform over schenken, erven en nalaten
Bouwen opvang voor dieren doel voor dit jaar

Bouwen opvang voor dieren doel voor dit jaar

Ideaal is het niet, maar wel noodzakelijk. De huidige opvang voor dieren in Costa Rica doet dienst als tussenstation voor veel dieren. Ze ontvangen er medische zorg en adoptie is het einddoel waarna gestreefd wordt. Stichting Dierenhulp is er al 5 jaar actief, voornamelijk met het voorkomen van meer dieren.

De sterilisaties lopen inmiddels op rolletjes en voor dit jaar hoopt men de huisvesting aan te pakken. Er is geen verharde binnenplaats, dus bij regen is het een grote modderbende. Er zijn geen goede kennels of slaapverblijven voor de aanwezige honden en katten. Alles vind in het huisje dat op de grond staat onderdak, verre van ideaal en verre van hygiënisch. Stichting Dierenhulp wil kennels bouwen, een omheining die dieren beschermt en waar afdaken geplaatst kunnen worden als beschutting tegen zon en regen. Goede water en elektra voorzieningen. Kortom er is veel te doen.

Ervaring heeft Stichting Dierenhulp ruimschoots. Al eerder bouwden ze 2 dierenklinieken en 2 asielen. De kosten zijn begroot op een kleine € 62.300. Een schijntje van wat zoiets in Europa of zelfs maar Nederland zou gaan kosten. Als u mee wilt helpen om deze grote wens werkelijkheid te laten worden ga dan naar de website van Stichting Dierenhulp www.dierenhulp.nl en maak een donatie over of word donateur.

Een ondersteuning geven via een Tikkie doet u snel en veilig via https://tikkie.me/pay/Dierenhulp/4c2oU3GzsatvjeQbuRfj3C

Hoe de huidige situatie op dit moment is kunt u zien via dit filmpje

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details