Platform over schenken, erven en nalaten
Internationaal

Campagne ‘Keep Dreams Alive’ moet dromen waarmaken

Schermafbeelding-2019-02-26-om-14.29.06-kopiëren

25 februari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Eind januari gaf WereldOuders het startschot voor de campagne ‘Keep Dreams Alive’; een campagne om aandacht te vragen voor de kinderen in Latijns-Amerika die door armoede, (natuur-) geweld, drugs, bendeoorlogen of misbruik hun kansen en dromen in rook op zien gaan. Een aangrijpende campagne video, opgenomen in Mexico, laat aan de hand van ballonnen zien hoe deze kinderen hun hoop en dromen verliezen. WereldOuders wil vele kinderen kansen bieden en sterken in hun dromen. Het doel van de campagne is dan ook om zoveel mogelijk dromen van kinderen in Latijns-Amerika waar te maken!

In de campagne ‘Keep Dreams Alive’ gebruikt WereldOuders de kracht van één simpele ballon. Een ballon die staat voor hoop en dromen, voor leven in veiligheid, kansen en ‘kind zijn’. Een ballon die staat voor de toekomst van kinderen in Latijns-Amerika. Een toekomst die begint bij WereldOuders. Een toekomst die begint dankzij jou.

Doneer een ballon!
Help ook mee, geef kinderen weer nieuwe kansen en doneer een virtuele ballon ter waarde van €3,- ! Dankzij 1 ballon kan Juan twee dagen eten en voor een donatie van 3 ballonnen hoeft Maria niet meer op blote voeten te lopen.

SMS een ballon emoticon naar 4333 of doneer via onze site en klik hier!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details