Platform over schenken, erven en nalaten
Collecteweek Amnesty

Collecteweek Amnesty

Mensenrechten voor iedereen

Amnesty streeft naar een rechtvaardige wereld waarin iedereen gelijke mensenrechten heeft en in vrijheid kan leven.

11 t/m 16 maart 2019

Collectanten zijn heel belangrijk voor Amnesty International. Want de opbrengst van de jaarlijkse collecte maakt ons werk mede mogelijk. Dat werk doen we onpartijdig en onafhankelijk. Daarom nemen we voor onze onderzoeken en acties geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Dan kunnen we altijd en overal zeggen wat we willen. Tegen welke autoriteit of machthebber dan ook. Zo bewaken we onze geloofwaardigheid.

Ons werk wordt voornamelijk gefinancierd door onze leden en donateurs. En de jaarlijkse collecte dus. Daarom zijn we onze collectanten altijd heel dankbaar voor hun inzet. Wil jij ook meehelpen in onze strijd voor een wereld waarin mensen in vrijheid kunnen leven, zonder angst voor onderdrukking, marteling of discriminatie? Word dan collectant tijdens de landelijke collecteweek van Amnesty. Die loopt van 11 tot en met 16 maart 2019. Op zondag 10 maart mag er niet op straat gecollecteerd worden, maar wel in kerken of besloten ruimtes.

Collectant worden?
Wil je in 2019 ook meehelpen als collectant? Dan kun je je hier alvast aanmelden voor de komende collecteweek. Kijk voor meer informatie op de informatiepagina.

Online collecteren
Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om het hele jaar door online te collecteren voor Amnesty? Via de online collectebus van Amnesty kun je heel eenvoudig je vrienden om een kleine bijdrage vragen voor de mensenrechten. Maak nu je eigen online collectebus aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details