Platform over schenken, erven en nalaten
Collecteweek van HandicapNL

Collecteweek van HandicapNL

In Nederland leven ruim twee miljoen mensen met een handicap. Hoewel menigeen denkt dat de overheid het allemaal wel regelt ervaart een kwart van de vrouwen met een handicap sociale uitsluiting, heeft 40% van de mensen met autisme een angststoornis en krijgt 60% van de ouders van een gehandicapt kind een burn-out. HandicapNL vindt dit onacceptabel en komt daarom van 21 t/m 27 september in actie tijdens de HandicapNL Collecteweek.

Het coronavirus heeft echter een grote impact op HandicapNL en het aantal collectanten. Hierdoor zal onze huis-aan-huis collecte dit jaar kleiner uitpakken dan ooit. En dat terwijl mensen met een handicap onze steun juist nu harder nodig hebben dan ooit.

Om ervoor te zorgen dat iédereen zijn steentje kan bijdragen is het dit jaar voor iedereen mogelijk om digitaal te collecteren voor HandicapNL. Super simpel en binnen één minuut geregeld! Maak jij zelf een digitale collectebus aan, of stop je een muntje in onze bus? Jouw hulp is onmisbaar, juist nu! Ruim 600 mensen gingen je al voor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details