Platform over schenken, erven en nalaten
De dierenambulance van Dutch Cell Dogs was helemaal op!

De dierenambulance van Dutch Cell Dogs was helemaal op!

Dutch Cell Dogs traint honden zodat de honden een leuke bezigheid hebben, maar vooral zodat zij sneller geplaatst kunnen worden in een fijn huisje. Om deze trainingen te realiseren moeten de honden veilig worden vervoerd van en naar de trainingen. Zonder veilig diervervoer kan de stichting niet verder met de trainingen.

Onlangs kregen zij als uitbereiding al een transporter naast de dierenambulance die zij al in bruikleen hadden. Zo konden zij nog meer honden trainen. Helaas is deze oude dierenambulance stil komen te staan. Met ruim 3,5 ton op de kilometerteller was de dierenambulance helemaal op. Maar ook hun eigen bus was stil komen te staan. Toen er plotseling twee voertuigen zijn uitgevallen, moesten de trainingen worden uitgesteld.

Tweede kans

,,Hierdoor kunnen we de honden niet of te laat helpen. Het is toch verschrikkelijk als honden opgesloten zitten, niet even lekker kunnen snuffelen of spelen met andere honden. Door de trainingen worden de honden weer honden. Door de aandacht krijgen ze weer vertrouwen in mensen en kunnen zij sneller worden teruggeplaatst bij nieuwe eigenaren.”

Dierenambulance

Gelukkig kan DierenLot de honden helpen door een nieuwe dierenambulance in bruikleen te geven. Maar wij hadden dit niet kunnen doen zonder de steun van onze donateurs, giftgevers en loterijspelers. De honden kunnen weer genieten van de aandacht tijdens de trainingen. Namens de honden enorm bedankt!!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details