Platform over schenken, erven en nalaten
De kracht van mensen

De kracht van mensen

De kracht van het Liliane Fonds is de kracht van mensen. Veel mensen willen met ons meewerken, direct met hoofd of handen of door ons moreel of financieel te ondersteunen. Daar zijn we trots op. En dat delen we graag met u.

Kansen voor 88.380 kinderen

Van een moeder en kind in Bolivia, een veldwerker in India, een docent in Kenia of een vrijwilliger in Nederland: over de hele wereld zetten bevlogen mensen zich samen met ons in. Dit zorgde ervoor dat we in 2018 steun op maat konden geven aan 88.380 kinderen met een handicap.

Ga naar ons Jaarverslag 2018


Nacht van het Kind succes

De eerste Nacht van het Kind was een groot succes. Duizenden mensen kwamen op 1 juni in actie voor kinderen die wakker liggen van hun zorgen. Liliane Fonds, KiKa, Edukans en Het Vergeten Kind gaan het totaalbedrag van € 204.150 inzetten om kinderen weer kind te laten zijn.

Lees meer over de Nacht van het kind


Loop de Poldertocht

De tiende (!) Poldertocht komt eraan. Deze prachtige wandeltocht door het Groene Hart staat garant voor unieke routes door weilanden en over boerenerven waar publiek normaal niet mag komen. Ook dit keer gaat een deel van de inschrijfgelden naar het Liliane Fonds.

Schrijf meteen in voor de Poldertocht

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details