Platform over schenken, erven en nalaten
Goede Doelen

De toekomst van Kiryat Shmona begint bij kinderen.

c89f89c3-2273-49d7-99fb-100492a6a791

18 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De inwoners, veelal immigranten, hebben hart voor hun stad, maar ze wonen ver van de economische bedrijvigheid in het centrum van Israël. Studenten en dienstplichtigen keren er niet terug en de inwoners hebben een duwtje in de rug nodig om uit de vicieuze cirkel van armoede te raken. Wij helpen ze daarbij! Met hulp aan kinderen en jongeren, zodat ze met kennis en vaardigheden kunnen bouwen aan hun stad als het trotse, bloeiende centrum van de regio.

Youth Futures in Kiryat Shmona

Omdat de toekomst van Kiryat Shmona begint bij kinderen, zetten we als eerst in op sociale en/of economische zwakkere gezinnen en kinderen om hen te ondersteunen. Youth Futures springt in bij gezinnen, waar kinderen het moeilijk hebben en tussen wal en schip dreigen te vallen. Zeven coaches helpen 112 kinderen tussen de 9 en 12 jaar.

Steun kinderen zoals Ell

Ell woont in het noorden van Israël, in Kiryat Shmona, en wil later graag juf worden. Met behulp van het Youth Futures programma krijgt zij de steun die ze nodig heeft voor een toekomst met perspectief. Samen kunnen we in Kiryat Shmona het verschil maken voor kinderen uit sociale en/of economische zwakkere gezinnen, zoals Ell.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details