Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

De weidedieren van Dierentehuis De Achtste hemel staan er weer droog bij

eindresultaat

9 mei 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Stichting Hanna Dierentehuis De Achtste Hemel is constant bezig om de dierenopvang te verbeteren zodat het een nog fijnere plek wordt voor de dieren die daar verblijven. Zo was er een onderdeel van de opvang die ze heel graag wilden aanpakken namelijk de voer- en schuilplaatsen van de weidedieren.

Bestrating

De dierenopvang deed hiervoor een aanvraag bij Stichting DierenLot zodat ze de voer- en schuilplaatsen konden laten bestraten. Uiteraard ging DierenLot akkoord en kon de opvang aan de slag met het bestraten. Nu hoeven de dieren niet meer in de modder te staan.

Natte seizoen

Met name tijdens het natte seizoen was een groot probleem, de voer- en schuilplaatsen liggen lager in de weide waardoor het daar erg nat en modderig werd. De dieren stonden dan in de modder met als gevolg dat ze last kregen van hoefrot, ontstekingen en andere medische problemen.

Bedankt

Maar DierenLot had dit niet kunnen doen zonder de hulp van onze donateurs, giftgevers en loterijspelers. Dankzij deze hulp hebben de dieren nu een veilige en droge plek om te schuilen en te eten. Heel hartelijk bedankt!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details