Platform over schenken, erven en nalaten
De weidedieren van Dierentehuis De Achtste hemel staan er weer droog bij

De weidedieren van Dierentehuis De Achtste hemel staan er weer droog bij

Stichting Hanna Dierentehuis De Achtste Hemel is constant bezig om de dierenopvang te verbeteren zodat het een nog fijnere plek wordt voor de dieren die daar verblijven. Zo was er een onderdeel van de opvang die ze heel graag wilden aanpakken namelijk de voer- en schuilplaatsen van de weidedieren.

Bestrating

De dierenopvang deed hiervoor een aanvraag bij Stichting DierenLot zodat ze de voer- en schuilplaatsen konden laten bestraten. Uiteraard ging DierenLot akkoord en kon de opvang aan de slag met het bestraten. Nu hoeven de dieren niet meer in de modder te staan.

Natte seizoen

Met name tijdens het natte seizoen was een groot probleem, de voer- en schuilplaatsen liggen lager in de weide waardoor het daar erg nat en modderig werd. De dieren stonden dan in de modder met als gevolg dat ze last kregen van hoefrot, ontstekingen en andere medische problemen.

Bedankt

Maar DierenLot had dit niet kunnen doen zonder de hulp van onze donateurs, giftgevers en loterijspelers. Dankzij deze hulp hebben de dieren nu een veilige en droge plek om te schuilen en te eten. Heel hartelijk bedankt!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details