Platform over schenken, erven en nalaten
InzamelingsactiesNieuws

Derde editie Businessride brengt Zuidas in beweging

6 juni 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vrijdag 24 mei vond de derde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 120 deelnemers, verdeeld over tien verschillende bedrijventeams van onder andere CitizenM, CBRE, G&S Vastgoed en Celanese, verruilden hun (mantel-) pakken en hippe outfits voor een wielrenpak en fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Dit sportieve evenement op de vrijdagmiddag viel in de smaak op de Zuidas. “Volgend jaar weer!” was een veelgehoorde kreet.

De opbrengst van de Zuidas Businessride was dit jaar €12.545! Een groot deel hiervan gaat naar het huisjesproject van WereldOuders in de sloppenwijk Cité Soleil in Haïti. In deze sloppenwijk bouwt WereldOuders, op een eenvoudige en bewezen effectieve manier, bakstenen huizen voor de lokale bevolking en verbeteren we de leefomstandigheden voor de kinderen en hun familie.

De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Reessjurts en Restaurant à Deauville. Het vertrek- en eindpunt was op de Amsterdamse Zuidas. De toer voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Nes aan de Amstel, Uithoorn en Vinkeveen. Na afloop van de toertocht was er een drukbezochte netwerkborrel in en op het terras van restaurant à Deauville, waarbij in de zon onder het genot van een hapje (Quesadilla’s van Taco Mundo) en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht.

Aan iedereen die heeft mee gefietst; heel veel dank voor jullie deelname en enthousiasme. Wij hebben van jullie genoten! Ook willen we bij deze alle sponsoren en partners heel erg bedanken.

Bekijk hieronder de aftermovie van de Zuidas Businessride 2019 en klik hier om de foto’s te bekijken!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details