Platform over schenken, erven en nalaten
Dierenasiel Beilen kan weer meer honden en katten opvangen

Dierenasiel Beilen kan weer meer honden en katten opvangen

Er was niet genoeg plek meer voor de dieren in het Dierenasiel Beilen. De opvang van (zwerf)dieren in Drenthe kwam daarmee in gevaar. Maar gelukkig kunnen wij helpen en kreeg het dierenasiel €10.000 voor een uitbereidingsproject. Het project is inmiddels klaar en al in gebruik genomen door de eerste dieren.

De bijdrage is een belangrijke steun in de rug van het asiel. ,,Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de aanleg van speelweiden bij de nieuwe kennels. Als dat klaar is beschikken wij over een uitbreiding die voldoet aan de actuele eisen op het gebied van dierenwelzijn.”

Katten

De uitbreiding bevat 5 kattenverblijven met twee quarantaineafdelingen. Het gaat om groepsverblijven, maar er is ook plek om de katten die niet met andere katten samengaan apart te houden.

Honden

Voor de honden in de opvang komen 28 kennels bij waarvan drie voor honden met gezondheids- of gedragsproblemen.

Uitbreiding

Daarnaast heeft het nieuwe gebouw ook een dierenartskamer, spoelkeuken en extra opslagruimte. Door deze uitbreiding kan het dierenasiel weer een aantal jaar vooruit.

DierenLot had deze bijdrage uiteraard niet kunnen leveren zonder de hulp van onze donateurs, giftgevers en loterijspelers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details