Platform over schenken, erven en nalaten
Dierenhulpverlening Woerden neemt dierenambulance in bruikleen van DierenLot

Dierenhulpverlening Woerden neemt dierenambulance in bruikleen van DierenLot

Ieder jaar nemen de meldingen bij Dierenhulpverlening Woerden over zwerfkittens toe. De kittens moeten vaak nog gevangen worden en daarom nemen deze meldingen meer tijd in beslag. De stichting gebruikt hun eigen dierenambulance voor noodmeldingen en is daarom niet altijd inzetbaar om de kittens op te halen…  

Daarom heeft DierenLot de dierenhulporganisatie een dierenambulance in bruikleen gegeven. Zo kunnen zij zich inzetten bij de meldingen over de loslopende kittens.

Privévervoer

Tot op heden vervoerde de kittenwerkgroep van de dierenhulporganisatie de katjes met privé auto’s, maar daar zitten regelmatig ook kittens bij die erg ziek zijn of een schimmel hebben.

Besmettingsgevaar

Jonge dieren zijn erg kwetsbaar en het besmettingsgevaar is daardoor groot. Een particuliere auto met stoffen bekleding is natuurlijk niet goed schoon te houden, met schimmel is dat heel vervelend en met Pravo is dit zelfs dodelijk.

Waarom een kittenwerkgroep?

,,Onze ervaring met een aparte ervaren kittenwerkgroep, die expertise heeft in het vangen en beoordelen van kittens en voor vervoer naar de thuisopvangadressen zorgt, is erg goed en deze expertise hebben de reguliere dierenambulancechauffeurs niet. Vandaar dat zij zelf op meldingen over kittens afgaan”

Wij wensen de kittenwerkgroep van Dierenhulpverlening Woerden veel veilige kilometers!!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details