Platform over schenken, erven en nalaten
Diervriendelijk helpen

Diervriendelijk helpen

Als een kraan lekt dan graaf je niet de leiding op, dan controleer en repareer je de kraan. Dat is exact de aanpak van Stichting Dierenhulp. Voorkomen dat dierenleed kan ontstaan en dieren zonder een kans op een dierwaardig bestaan geboren worden. Dat doet Stichting Dierenhulp al ruim 23 jaar met een geweldig team van vrijwilligers wereldwijd.” Nederland is groter dan Europees Nederland. De voormalige Antillen zijn Nederlands grondgebied in het koninkrijk Nederland. En ook daar zijn wij al jarenlang druk met onze aanpak.” Aldus initiatiefnemer Mark Erwin Vos van Stichting Dierenhulp.

Vorig jaar enkel op Bonaire en Curacao al meer dan 1700 gratis sterilisaties en castraties. En met die ingrepen is voorkomen dat ruim 15.000 dieren geboren zouden worden zonder een eerlijke kans. Getallen die ertoe doen en enkel mogelijk door de vele donateurs van Stichting Dierenhulp die deze aanpak steunen en onderschrijven.

“We horen het vaak. Mensen die het beu zijn om die zielige foto’s te zien van doodgereden dieren, of ziek gewond of wat ook maar. Dat begrijpen wij. Maar dan moet je er wel iets aan en tegen doen. Onze aanpak voorkomt een groei in populatie en minder dieren houdt simpelweg in minder kans op doodrijden, mishandelen, verwonden, ziektes et cetera. Plus een dierenopvang heb je niet nodig, want wat niet geboren wordt hoef je ook niet op te vangen. Winst aan alle kanten.

Stichting Dierenhulp zet zich daarnaast in voor invoering van nieuwe en betere wetgeving ter bescherming van dieren. Samen met een team juristen is hard gewerkt aan deze wetgeving die bij de verschillende overheden liggen wachtend op invoering.

Stichting Dierenhulp kan al een dier steriliseren voor 35 euro en voorkomt zo direct dat minimaal 8 jonge dieren op de wereld komen. Het is puur vrijwilligerswerk. Geen directeuren met giga salarissen of dikke lease auto’s of grote kantoren. Nee Stichting Dierenhulp is zoals velen weten en zeggen: Weten waaraan je geeft. Meer informatie via www.dierenhulp.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details