Platform over schenken, erven en nalaten
Doe mee aan de laatste MS Motion van 2019!

Doe mee aan de laatste MS Motion van 2019!

Utrecht – Zondag 29 september

Kom in beweging tegen de zenuwslopende ziekte MS! Doe mee aan één of meerdere edities van MS Motion, het hardloop- en wandelevenement van het Nationaal MS Fonds. MS Motion is een gezellig en sportief evenement voor iedereen, jong en oud. Deelnemers wandelen of hardlopen 5 of 10 kilometer en halen daarmee geld op voor onderzoek naar de nog ongeneeslijke ziekte MS. Meedoen kan individueel, als team of als bedrijfsteam. De opbrengst van MS Motion 2019 gaat naar het darmflora onderzoek.


Utrecht

Op zondag 29 september 2019 vindt MS Motion Utrecht plaats. De start- en finishlocatie is op het terrein van Manutan in Den Dolder. De route loopt over Park Vliegbasis Soesterberg, een uniek natuurgebied over het voormalig militair terrein. Straaljagers hebben plaatsgemaakt voor de veldleeuwerik, maar de overblijfselen van de hangars en het Nationaal Militair Museum zijn nog te bewonderen.

Afstanden

  • 5 kilometer wandelen
  • 10 kilometer wandelen
  • 5 kilometer hardlopen
  • 10 kilometer hardlopen

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Programma

10:00 uur Evenementenlocatie open
11:15 uur Start 10 km wandelen
12:00 uur Start 5 km wandelen
12:15 uur Start 10 km hardlopen
12:30 uur Start 5 km hardlopen
14:00 uur Uitreiking cheque
15:30 uur Einde evenement

Inschrijven

Je kunt je individueel of als team inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10,- inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.

Gepersonaliseerd startnummer

Schrijf je voor 9 september in en krijg een gepersonaliseerd startnummer met jouw naam of jullie teamnaam thuisgestuurd. Wie zich tussen 9 en 19 september inschrijft, krijgt een niet-gepersonaliseerd startnummer thuis. Meld je je na 19 september aan, dan kun je jouw niet-gepersonaliseerde startnummer ophalen bij de inschrijfbalie op de dag van het evenement.

DOE MEE!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details