Platform over schenken, erven en nalaten
Donderdag 26 september: Fondsenwerving Café Amsterdam!

Donderdag 26 september: Fondsenwerving Café Amsterdam!

Het Fondsenwerving Café is de ontmoetingsplek voor iedereen uit de goede doelen sector. Het is een informele borrel waar iedereen met een hart voor filantropie, bij elkaar komt om – zonder agenda of programma – op een laagdrempelige en bovenal leuke en gezellige manier te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Kom ook naar hartje Amsterdam en maak kennis of praat gezellig bij met collega’s en vakgenoten.

Het is onze ambitie dat iedereen die actief is binnen de filantropie, gemakkelijk kennis betrekt, nuttige contacten leggen en zo bijdraagt aan gezond filantropieklimaat!

Deelname aan de borrel is gratis en iedereen is van harte welkom! 

Aanmelden
Lid van NLFL? Log in op je gebruikersaccount en klik hierboven eenmaal op ‘’ik ben erbij’’. Nog geen lid en nog geen account? Maak hier gratis een gastaccount aan en meld je vervolgens ook aan door hierboven op ‘’ik ben erbij’’ te klikken. Je ontvangt automatisch een bevestiging.

LET OP: Je hoeft maar eenmaal op ik ben erbij te klikken. Klik niet té snel nog een keer; het duurt soms even voordat de pagina is geladen.


DIT FONDSENWERVING CAFÉ WORDT GESPONSORED DOOR: FLYERALARM.nl

”Je bedrijf presenteren is zoveel meer dan een drukopdracht voor flyers plaatsen. Het is persoonlijk, gaat gepaard met emotie en gevoel. Je huisstijl is een verlengstuk van wat je wil uitstralen, waar jouw bedrijf voor staat, je imago. Daar ben je trots op. En terecht.

Bij FLYERALARM.nl helpen we je om jouw imago vorm te geven. Met meer dan 3 miljoen producten in ons assortiment zijn we perfect in staat om jouw ideeën om te zetten in tastbare producten. Elke dag zetten wij onze schouders onder zo’n 15.000 opdrachten, helpen we meer dan 1 miljoen klanten en vinden ruim 20.000 zendingen hun weg naar hun opdrachtgever. Daarbij houden wij rekening met het milieu. Zo stimuleren wij klanten om milieuvriendelijke materialen te kiezen en compenseren wij per jaar 75.000 ton CO2.”

Meer weten? Kijk op https://www.flyeralarm.com/nl/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details