Platform over schenken, erven en nalaten
donerennalaten wordt Doneren & Nalaten

donerennalaten wordt Doneren & Nalaten

Het platform over goede doelen voor het notariaat en donateurs, donerennalaten, krijgt per 1 september een nieuwe naam die beter aansluit bij waar het platform voor staat.

Zo vertrouwd kan een nieuw jasje zijn

Wij zijn continue bezig de dienstverlening voor onze partners te optimaliseren. Onze goede doelen maken gebruik van ons krachtige communicatienetwerk via de website, social mediakanalen en nieuwsbrieven van donerennalaten. Met dit platform creëren we niet alleen een groot bereik, maar zorgen we voor effectieve publicatiemomenten waarbij de content aansluit bij de behoefte van het medium en de ontvanger. Het platform over schenken, erven en nalaten aan goede doelen heeft zich de afgelopen decennia doorontwikkeld en het is tijd om dit vertrouwde concept in een nieuw jasje te steken.

Nieuwe naam, zelfde doel

Door de naam van het platform aan te passen naar Doneren & Nalaten, sluiten we nóg beter aan bij het doel van onze partners: onder de aandacht komen bij de doelgroep en relevante informatie verstrekken over het goede doel. Bovendien geeft de nieuwe naam beter weer waar het platform voor staat: het biedt een uitgekiende selectie van betrouwbare, toonaangevende en transparante organisaties, bedoeld voor mensen die nadenken over het doneren of nalaten aan een goed doel en hen een beeld te geven van de mogelijkheden. Op de vertrouwde manier zoals u dat van ons gewend bent.

Voor meer informatie over het platform Doneren & Nalaten of over de mogelijkheden waarop wij u kunnen helpen uw doelgroep of doelstellingen te bereiken, neemt u contact op met Mark de Lau, projectmanager Doneren & Nalaten via +31 (0)495 45 00 95.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details