Platform over schenken, erven en nalaten
Draag bij aan de oplossing voor type 1 diabetes

Draag bij aan de oplossing voor type 1 diabetes

JDRF wil van type 1 naar type géén: wetenschappers werken wereldwijd aan een oplossing, maar dat kan alleen met jouw hulp.

Diabetes is een chronische ziekte waarbij het lichaam niet in staat is om glucose in het bloed om te zetten naar brandstof voor de cellen. Bij type 1 diabetes valt het immuunsysteem de cellen die insuline maken aan. Mensen met type 1 moeten daarom zelf hun glucosewaarden stabiel houden met insuline: iets dat iedere dag grote impact heeft op de kwaliteit van leven van al deze mensen.

Wetenschappers werken wereldwijd aan de genezing, preventie en betere behandeling van type 1 diabetes. JDRF steunt hen op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes. Maar hoewel die wereld steeds dichterbij komt, zijn we er nog niet. Met de JDRF One Walk moedigen we iedereen aan in actie te komen en geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes.

Een actie starten gaat snel.
Zo doe je mee:

  1. Meld je aan voor de JDRF One Walk door op de button inschrijven te klikken.
  2. Start een actiepagina en vul deze met jouw verhaal.
  3. Als je wilt kan je je Strava-account koppelen of andere sportapp aan je sportieve actie.
  4. Deel je actie met familie, vrienden en kennissen, zodat zij je kunnen steunen.

Twijfel je nog? Dat is nergens voor nodig. Een actie starten voor de JDRF One Walk is zo gedaan. En alle kleine beetjes helpen, dus ook als je geen duizenden euro’s ophaalt, zijn we enorm blij met je inzet. Start je geen actie? Denk er dan eens aan om een donatie te doen voor onderzoek naar type 1 diabetes. Ook dan maak je de oplossing voor type 1 diabetes mogelijk voor iedereen die dag in, dag uit leeft met deze ziekte.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details