Platform over schenken, erven en nalaten
Duchenne Heroes 2020

Duchenne Heroes 2020

´Als vader van een kind met Duchenne, heb je een verschrikkelijk gevoel van machteloosheid. Om dit weg te kunnen trappen en geld binnenhalen voor onderzoek geeft je iets van een doel, een missie!´ – Ruud Lamme, vader Duchenne kind en Hero sinds 2008

Duchenne Heroes, dé meest uitdagende mountainbiketocht van de Benelux vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats. We blijven strijden tegen de spierziekte Duchenne, die het leven van 600-800 jonge jongens in Nederland én hun gezinnen volledig op zijn kop zet. De afgelopen jaren zijn duizenden deelnemers de uitdaging al aangegaan: 7 dagen lang, elke dag 70 of 100 kilometer fietsen. Komend jaar beginnend in de Vogezen, eindigend bij het Drielandenpunt. Ook is er de mogelijkheid om 3 dagen te fietsen in plaats van een hele week. Dit kan zowel de eerste drie als de laatste drie dagen. Komend jaar staan we met minimaal 350 deelnemers aan de start en halen we opnieuw meer dan een miljoen euro voor Stichting Duchenne Parent Project.

Hiervoor vragen we uw hulp. Ons doel is Duchenne Heroes bekender maken en alle mountainbikers te inspireren om mee te doen aan onze strijd tegen de nog fatale spierziekte Duchenne. Wanneer hiervoor ruimte is, hopen wij dat u onze stoppers wilt publiceren en zo mee wilt werken aan meer bekendheid voor Duchenne spierdystrofie!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details