Platform over schenken, erven en nalaten
Earth Hour 2020: Samen staan we sterk

Earth Hour 2020: Samen staan we sterk

Zaterdag is het Earth Hour. Elk jaar vragen miljoenen mensen in meer dan 180 landen op die dag samen aandacht voor het beschermen van onze prachtige planeet. De editie van dit jaar wordt niet zo groots als anders. De wereld zit midden in een gezondheidscrisis. Daarom vragen we iedereen om van Earth Hour samen een klein moment te maken. Doe thuis één uur lang het licht uit: voor de aarde én om stil te staan bij alles wat er in de wereld gebeurt.

Samen staan we sterk.


Het uur van de aarde

Earth Hour: zaterdag 28 maart, van 20.30 tot 21.30. Doe thuis je lampen en apparaten uit en kruip bij kaarslicht op de bank. Een waardevol moment in deze spannende tijd.

Ik wil meer weten


Gebruik je stem

Wist je dat meer dan veertig procent van alle medicijnen voortkomt uit de natuur? We hebben haar nodig om te kunnen bestaan. Teken onze petitie Voice for the planet om wereldleiders op te roepen onze prachtige aarde te beschermen.

Ik teken de petitie


Rust en inspiratie

We kunnen ons voorstellen dat je behoefte hebt aan rust, afleiding en inspiratie. De prachtige serie “Our Planet” biedt het allemaal. Geniet met het hele gezin.

Ik kijk mee

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details