Platform over schenken, erven en nalaten
EARTH HOUR

EARTH HOUR

Dit jaar organiseren we de speciale livestream ‘Earth Hour LIVE’ met ambassadeurs Humberto Tan, Armin van Buuren en André Kuipers. Ook geeft Amara Onwuka een lesje klimaat en zijn er liveoptredens van Danny Vera en FRIDAY.

Jouw stem voor de natuur is zó belangrijk

Earth Hour is het moment om aandacht te vragen voor de natuur op aarde én om de Voice for the Planet petitie te tekenen. Waarom? 2021 is een cruciaal jaar voor de natuur op aarde. Een jaar waarin we de kans hebben op het tij te keren. Wereldwijd worden er door politieke leiders belangrijke beslissingen genomen over de toekomst van het klimaat en biodiversiteit. Door het tekenen van de Voice for the Planet laat jij zien dat je natuur belangrijk vindt. Daarnaast roep je wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar juist bijdragen aan bescherming en herstel ervan. Wij laten jouw stem horen op deze belangrijke momenten:

  • bij de formatie van het nieuwe kabinet in Nederland in maart,
  • de UN Biodiversity Conference in oktober,
  • en de UN Climate Change Conference in november.

Zo kunnen we druk uitoefenen op politici en wereldleiders en duidelijk maken dat er nú actie nodig is om biodiversiteitsverlies te stoppen en natuurherstel op nummer 1 te zetten.

Lees meer over de Voice for the Planet

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details