Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

Een bijzonder verhaal van een Amivedi meldpunt ….

cat-4313892_960_720-kopiren

16 juli 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Maandag krijg ik op mijn meldpunt een melding binnen van een vermiste zwart met witte kater, Max genaamd. Hij was al twee dagen niet thuis geweest. Normaal was hij er overdag altijd. In de avonduren ging hij dan naar buiten, maar ’s morgens vroeg stond hij weer bij de deur. Behalve nu, er daarom werd Max als vermist opgegeven. De melding kwam op de website en op de Facebookpagina van het meldpunt.

De volgende ochtend kreeg ik een melding: Iemand reageerde op de vermist melding van Max. Dit was zijn kat, die was helemaal niet vermist en hij heet Nike en niet Max !! Ik dacht, ik ga de melder maar eens bellen.

Wat blijkt: Max woont in twee huizen! Bij de eerste “eigenaar” woont hij overdag en bij de andere “eigenaar” verblijft hij ’s nachts en heet hij dus Nike. Deze meneer was een weekend weg geweest en daarom was de kat binnengebleven.

Ik heb beide “eigenaren” met elkaar in contact gebracht. Gelukkig zagen ze alle twee de humor er wel van in. Ze hebben in goed overleg besloten om het zo te laten: Max/Nike heeft nu dus twee eigenaren en twee huizen waarin hij woont. Het enige wat er veranderd is: hij wordt nu maar één maal per jaar ingeënt en de baasjes delen de kosten….”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details