Platform over schenken, erven en nalaten
Dieren

Extra dierenambulance voor Stichting DierenVangnet

7 juni 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het kan dan gaan om tijdelijke opvang omdat de eigenaar tijdelijk niet voor het dier kan zorgen, maar soms worden er ook dieren binnen gebracht waarvan de eigenaar is overleden of erg verwaarloosde, getraumatiseerde of oudere dieren die niet meer terug kunnen en/of mogen.

Voor deze dieren zorgt DierenVangnet en dit doen zij door de dieren op te vangen bij pleeggezinnen. De stichting heeft al een DierenLot Dierenambulance in bruikleen waarmee de dieren veilig kunnen worden opgehaald en vervoerd kunnen worden naar de pleeggezinnen of de dierenarts.

Druk

Het wordt voor de stichting steeds drukker en daardoor worden ook meer kilometers gereden. Vaak worden de privéauto’s ook nog ingezet, maar dit is voor de dieren een stuk minder veilig en comfortabel. Een tweede dierenambulance zou de stichting net wat meer ruimte geven om het vervoer voor de dieren te regelen.

Extra dierenambulance

Afgelopen woensdag was het zo ver! De stichting mocht de sleutels van een tweede dierenambulance in ontvangst nemen. DierenLot wenst de stichting vele veilige kilometers!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details