Platform over schenken, erven en nalaten
Gezondheid

Ga jij de uitdaging aan tijdens hét virtuale fitness event van 2021

Schermafbeelding 2021-03-23 om 09.10.35 kopiëren

23 maart 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Wat is MAY 50K?

De MAY 50K is een internationale fitness- en fondsenwervingsuitdaging om geld in te zamelen voor MS-onderzoek wereldwijd. Onderzoek dat van levensbelang is voor iedereen met MS nu en in de toekomst. Stichting MS Research verbindt zich dan ook met trots, als Nederlandse vertegenwoordiger, aan “The MAY 50K”. Andere landen die naast Nederland actief deelnemen zijn Australië, Canada, Ierland en de Verenigde Staten.

Waar je ook woont, ongeacht je fitnessniveau, je kunt zelf beslissen hoe, wanneer en waar je de 50 kilometer in mei aflegt. Hardlopen, wandelen, rollen, fietsen, zwemmen; alle soorten manieren van voortbewegen zijn mogelijk. Zolang het maar in mei is en je, minimaal, de 50 km haalt. Elke stap die je zet, elke kilometer die je klokt, brengt ons dichter bij een MS-vrije wereld. Je kunt het alleen doen, met vrienden, familie of een team samenstellen met je collega’s of online volgers. 

“Wereldwijd hebben 2,8 miljoen mensen MS. Samen kunnen we de toekomst van MS veranderen en MS achter ons laten, waar het hoort. “  MSIF, Multiple Sclerosis International Federation

In deze tijd is het niet alleen leuk maar ook belangrijk om mensen te verbinden en te inspireren actief aan de slag te gaan. Wij willen jou vragen om ons hierbij te helpen door zelf als individu, team of met je bedrijf mee te doen. 

Sign me up!

De rest wijst zich vanzelf. Vergeet niet je eigen netwerk, familie en vrienden te informeren over je deelname. Inspireer ze om ook mee te doen of vraag ze om jou te sponsoren! Zo ren, wandel, skate, rol of …. je samen voor meer MS-onderzoek. 

Tot slot wat mooie feiten:

  • The MAY50K is ’s werelds grootste DIY fondsenwervende event voor MS wereldwijd!
  • Onze missie is om de wereld te inspireren, te mobiliseren en samen te brengen om de kwaliteit van leven van iedereen met MS te verbeteren en MS voor altijd te beëindigen.
  • We voeren campagne voor een groter bewustzijn van de ziekte en om internationaal onderzoek te ondersteunen. 

Heb je specifieke vragen waarvan je het antwoord niet op de website kan vinden? Mail ons dan gerust!

Met sportieve groet,

Karin Smits

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details