Platform over schenken, erven en nalaten
InzamelingsactiesNieuws

Ga jij op 17 maart de IJsdaging aan?

d2003cae30fd26c8cf9c45d84892d71583ef51b3

14 februari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op de schaatsbaan De Uithof in Den Haag schaatsen we op zondag 17 maart zoveel mogelijk rondjes voor de bouw van rampenbestendige scholen. En dat belooft een hele leuke dag te worden met springkussens, schminken, een dweilorkest, optredens van boyband Fource en nog veel meer! Verzamel dus snel je kinderen, familie en vrienden en schaats ook mee voor veilige scholen.

Schaats wat je kunt voor veilige scholen
Verzamel je ouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen en schaats op zondag 17 maart mee met de IJsdaging! Dit jaar op de schaatsbaan in De Uithof in Den Haag.

Een feestje op schaatsen, waarmee we ook nog eens andere kinderen helpen. Wij vinden namelijk dat ieder kind veilig naar school moet kunnen gaan. Maar lang niet overal op de wereld kan dat ook écht. Bijvoorbeeld in landen waar veel natuurrampen gebeuren, zoals orkanen en aardbevingen. Voor de mensen daar komen we in actie!

Meer dan schaatsen  
De IJsdaging is een dag waarop je van alles kunt beleven! Zo zijn er DJ’s, springkussens, bekende gasten en nog veel meer. En natuurlijk krijg je ook een mooie medaille. Hoeveel rondjes ga jij schaatsen? Laat je sponsoren voor de IJsdaging. Bijvoorbeeld door je oma, buurman, tante of oppas. Zo draagt elk rondje dat jij schaatst al bij aan veilige scholen. Met zijn allen gaan we voor een zo groot mogelijk bedrag. Je mag de hele dag tussen 10.00 en 16:30 uur komen schaatsen en natuurlijk mag iedereen meedoen!

Hoe werkt het?

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details