Platform over schenken, erven en nalaten
Geef voor een veilige plek

Geef voor een veilige plek

De coronacrisis raakt wereldwijd de meest kwetsbare kinderen extra hard. Van Tanzania en de Filippijnen tot Nederland: overal verdwijnen kinderen van de radar. Scholen zijn dicht (geweest), de werkloosheid groeit, veel mensen zitten noodgedwongen thuis en toezicht op kinderen verslechtert. Steeds meer kinderen belanden in uitbuitingssituaties.

Terre des Hommes wil dat deze kinderen beschermd worden. Dat doet Terre des Hommes door de EU op te roepen om het VN Kinderrechtenverdrag na te leven. Daarnaast willen we alle kwetsbare kinderen een veilige plek, goede zorg en onderwijs bieden. Want ons werk is door de coronacrisis urgenter dan ooit.

Wilt u bijdragen aan dit werk? Dat kan door donateur te worden van Terre des Hommes. Zeer waardevol, want voor ons werk zijn we grotendeels afhankelijk van de bijdragen van onze donateurs. Of wellicht overweegt u om een goed doel op te nemen in uw testament. Zo kunt u uw idealen laten voortleven, óók als u er niet meer bent. U leest er alles over op onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details