Platform over schenken, erven en nalaten
Geen groen met kerst

Geen groen met kerst

Met de groene cadeaus van het Wereld Natuur Fonds laat je zien dat je om jouw familie en vrienden én om de natuur geeft. Doe een composteerbaar telefoonhoesje cadeau, geef een prachtige wandkalender of misschien kies je wel voor het mooiste cadeau op aarde?

Geef een bosje bomen

Bosje bomen

Met dit cadeau kun je aankomen. Dit is namelijk het mooiste cadeau op aarde! Geef jij een Bosje Bomen aan jouw vriend, moeder of opa? Dan plaatsen wij een bosje in het Atlantisch Regenwoud en ontvangt jouw vriend een fleurig aandenken.

100% composteerbare telefoonhoesjes

Kies je sleutelhanger

Ja dat hoor je goed! Deze telefoonhoesjes kun je in de grond stoppen… Maak de wereld nog wat groener door geen plastic telefoonhoesje meer te kiezen maar een composteerbare. Deze WWF x Pela iPhone hoesjes zijn dé oplossing.

Ben jij onze held op sokken?

Boeken

Met deze splinternieuwe cadeaubox let je nog beter op je ecologische footprint, want dit zijn GoodSocks. Gemaakt van 50% gerecycled katoen en 45% rPET. Grafisch designbureau Graphikiss maakte het kleurrijke ontwerp van deze unieke WWF-sokken.

Een tijger aan je tas

Kies je sleutelhanger

Draag je favoriete dier voortaan altijd bij je met deze mooie metalen sleutelhangers in de vorm van de olifant, de tijger of de gorilla.

Natuur aan je muur in 2021

Boeken

Wil je genieten van de schoonheid van de natuur aan jouw muur? Bestel dan de WWF Wandkalender 2021 met iedere maand een prijswinnende foto van een dier. Deze wandkalender doet het ook goed als (relatie)geschenk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details