Platform over schenken, erven en nalaten
Geweldige opbrengst voor de vogels van de Fûgelhelling

Geweldige opbrengst voor de vogels van de Fûgelhelling

Vogelasiel de Fûgelhelling haalden met hun open dag een ontzettend mooi bedrag op! Tijdens deze dag waren er spelletjes te doen met als thema afval en gebruikte hiervoor plastic flessen. Ring gooien, pittenzak gooien en de flesraket waarbij met behulp van een fietspomp zo ver mogelijk moest worden geschoten.

Flessenactie

Voor dit thema was gekozen omdat ze in de aanloop naar de open dag een flessenactie waren gestart. In hun omgeving werd gevraagd of de mensen flessen wilden inzamelen. Ook de basisscholen in de buurt deden mee. En zo ging het verzamelen hartstikke goed!

De opbrengst van de open dag en de flessenactie was €1.540. Maar er is ook nog €150 aan giften ontvangen van donateurs. En door de inzet van de DierenLot donatieverdubbelaar werd €1250 van dit bedrag ook nog eens verdubbeld. Zo haalden zij uiteindelijk €2940 op voor de vogels in de opvang!

Vriezer

De opbrengst van de open dag wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe motor voor de grote vriezer. De ruim 10 jaar oude vriezer heeft steeds vaker kuren en was hard aan een opknapbeurt toe. Al het diepvriesvoer voor de vogels wordt hier bewaard en is dus erg belangrijk voor de opvang.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details