Platform over schenken, erven en nalaten
Help! De kliniek van Anna staat half onder water!

Help! De kliniek van Anna staat half onder water!

Tijdens haar vakantie op het eiland Zanzibar in Afrika zag Anna van den Berg hoe slecht de dieren, met name de ezels het daar hebben. Zij verkocht alles en richte de dierenkliniek ZAAZO op. Uit pure noodzaak. Elke zaterdag mag de locale bevolking komen met hun dieren. Zo’n 200 dieren op één dag!

Koeien, geiten, ezels, poezen en honden. Zelfs apen. Een bont gezelschap. Anna vertelde ons enige verhalen: Over ezels die haar schopten en beten maar na 2 weken als hondjes achter haar aan liepen.

Over een oudere vrouw die zonder schoenen met haar enige bezit, een zieke koe, op een zaterdag 20 km naar de kliniek komt lopen. En dan uit haar schort 200 schilling haalt als betaling. Omgerekend 10 cent. Natuurlijk hoefde ze niet te betalen. Integendeel, ze kreeg een paar slippers cadeau.

Over een straathond die ze pas na 6 jaar mocht aanraken. En die daarna nooit meer van haar zijde week.

Verhalen die ons hart diep raken.

Dit adres biedt dan ook medische hulp voor ontelbare dieren!

Vorig jaar is er een record aan dieren geholpen. Aan allerlei verwondingen en ziektes maar daarbij zijn er ook duizenden sterilisaties verricht.

Op dit moment dat we het project schrijven staat het hele terrein echter onder water door de vele regen en moet er in alle haast dieren elders worden ondergebracht.

De oude kliniek is zwaar beschadigd. En ZAAZO heeft dringend een nieuwe nodig. Zoveel duizenden dieren kunnen alleen daar worden geholpen.

Anna en haar team wil hen graag helpen. We kunnen ze toch niet in de steek laten?

Klik hier om haar te helpen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details