Platform over schenken, erven en nalaten

Help de Poezenboot

Beste donateur en iedereen die ons een warm hart toedraagt, 

Allereerst willen we alle mensen bedanken die ons door de jaren heen al steunen en aan iedereen die een liefdevol thuis heeft gegeven aan 1 meer van onze Poezenboot katten. 

Wij willen u hierbij laten weten dat wij een crowdfundings-actie zijn begonnen en zouden het heel fijn vinden als u wilt helpen dit bij iedereen die u kent onder de aandacht te brengen en bijvoorbeeld het nieuws te verspreiden via sociale media en andere Internetkanalen. Hoe meer mensen het weten hoe beter het is. 

Hieronder alle informatie: 
De Poezenboot vangt per jaar 200-250 katten op, katten die onze hulp en opvang hard nodig hebben. Zoals u waarschijnlijk wel weet worden ze verzorgd, gevaccineerd, gechipt en gecastreerd (poes/kater) en krijgen bij ziekte en verwonding de nodige zorg. Daarna zoekt de Poezenboot een liefdevol en geschikt thuis voor ze. 

Onze huidige boot is al 45 jaar oud en dringend aan vervanging toe. Zij piept en kraakt aan alle kanten. In de vorige eeuw werden arken blijkbaar niet zo duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Door serieuze slijtage aan vooral de bak (fundering van de boot) hadden we maar één keus, namelijk de huidige versleten ark te vervangen door een nieuwe. 

Als alles meezit komt er de zomer een nieuwe boot. 

Het comfort van de katten heeft altijd voor opgestaan maar natuurlijk hebben we ook naar de toekomst gekeken. De nieuwe boot wordt energiezuinig, krijgt super isolatie en gaat haar eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen. Daarbij krijgen we een automatisch aircosysteem waardoor de temperatuur altijd stabiel en aangenaam is. 

En… wordt er gezorgd voor meer licht, lucht en ruimte voor onze katten op de nieuwe boot. 

Zoals u zult begrijpen kost dit ontzettend veel geld en kunnen we alle financiële hulp gebruiken die we kunnen krijgen. Daarom wordt er gestart met een Crowdfundings-actie. 

Zie onze speciale nieuwe webpagina voor meer informatie www.denieuwepoezenboot.nl 

Doneren kan via de doneerbuttons, via de reguliere Poezenboot website of door zelf een donatie te doen op NL82 INGB 0005 0855 15 ovv De nieuwe Poezenboot. Updates over de campagne worden ook gedeeld op Twitter en Facebook. 

Sinds 1968 wordt er dag en nacht gewerkt aan het opvangen en verzorgen van inmiddels al duizenden katten. Om dit te kunnen blijven doen hebben we heel hard uw hulp nodig. 

Wilt u meer weten, bel of mail ons dan gerust even: depoezenboot@gmail.com 

Namens het hele Poezenboot-team alvast heel erg hartelijk dank 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details