Platform over schenken, erven en nalaten
Help mee! Teken nu de petitie

Help mee! Teken nu de petitie

Er zijn duizenden kwetsbare kinderen in Nederland die niet meer thuis kunnen wonen. Nadat ze uit huis zijn geplaatst, worden ze telkens doorverhuisd van opvang naar opvang. Zo kunnen ze onmogelijk herstellen van emotionele of fysieke klappen. Dit moet stoppen!​

Tijdens de Week van het Vergeten Kind vragen wij aandacht voor het continu doorplaatsen van kinderen van opvang naar opvang. Dit zorgt ervoor dat ze steeds verder onthecht en getraumatiseerd raken. Kinderen hebben een stabiele, liefdevolle ‘thuisbasis’ nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Jij kunt deze kinderen helpen door je stem te laten horen.

Teken nu de petitie


DE WEEK VAN HET VERGETEN KIND | 29 januari t/m 4 februari 2019

Tijdens de Week organiseren we diverse activiteiten en events door het hele land; voor en door kinderen. Zo is er de uitreiking van de Hartenhuis-award, het Filmfestival in Tuschinski Amsterdam en een bijzondere dialoog tussen kinderen en beleidsmakers: Het Vergeten Kind Talks. We sluiten af met een mooie, liefdevolle kinderactiviteit met Woezel en Pip. Zodat kinderen even al hun zorgen kunnen vergeten, onbezorgd kunnen lachen en zo een positieve ervaring meenemen naar de dag van morgen.

Lees meer over de week van het vergeten kind

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details