Platform over schenken, erven en nalaten
Het Balkon Danspaleis: ouderwets gezellig vanaf het balkon of in de binnentuin!

Het Balkon Danspaleis: ouderwets gezellig vanaf het balkon of in de binnentuin!

We trekken deze zomer toch door het land! Met onze nieuwe formule, Het Balkon Danspaleis. Een ouderwets gezellig muziekfeest voor bewoners, familieleden en zorgpersoneel van woon-, zorg- en welzijnslocaties. Een moment van verbinding en interactie met elkaar, met de buurt, middels dans en muziek. Vanaf het balkon of door een open raam, op straat of in een binnentuin. Want juist in deze coronatijd houdt het Danspaleis je mentaal en fysiek in beweging. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Klik hier voor meer informatie over Het Balkon Danspaleis

De balkon-editie van Het Danspaleis

Het Balkon Danspaleis voelt als vanouds als je al bekend bent met onze Danspaleizen. Deze balkon-editie van Het Danspaleis vindt plaats in een binnentuin of -plaats met het bekende Danspaleis decor, compleet met rode kleedjes en Platendraaier. Muziekfavorieten van aanwezigen worden telefonisch verzameld en aangekondigd, Het Zonnetje komt voorbij en ook onze dansers ontbreken niet. Al is het een leeg veld: wanneer de muziek aan gaat, is het direct feest!

WIJ HEBBEN GEWONNEN!

Het Danspaleis is samen met sportinitiatieven Meet-n-Move, Kantinebaas en De Onbeperkte Elfstedentocht de gedeelde winnaar van de Nederlandse Loterij in Beweging Prijs! Wat een verrassing en een gigantische opsteker in deze tijd, waarin wij als organisatie 180º hebben moeten draaien, om de ouderen toch te kunnen blijven bereiken.

We zijn de loterij ontzettend dankbaar. Met de financiële ondersteuning kunnen we deze zomer onze plannen waarmaken en ouderen verblijden met onze Balkon Danspaleizen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details