Platform over schenken, erven en nalaten
Hiken voor Hulp | Hoe ver kan jij gaan in 24 uur?

Hiken voor Hulp | Hoe ver kan jij gaan in 24 uur?

In beweging komen voor kinderen. Dat kan en wel op een heel bijzondere manier. Voor de tweede keer organiseert SOS Kinderdorpen ‘The Hike’, een 24-uurs sponsorloop waarbij de deelnemers 2×12 uur lang gaan lopen om geld in te zamelen voor kwetsbare kinderen en families. Dit keer gaat de reis naar Ghana.

Waarom 24 uur?
Kinderen hebben 24 uur per dag zorg nodig in een liefdevolle familie. Helaas is  dit voor veel kinderen in Ghana vaak niet het geval. Voor hen zijn de (over)leefomstandigheden onveilig en onhygiënisch, laat staan dat zij iedere dag een maaltijd krijgen of naar school kunnen gaan. Voor deze kinderen gaan wij ons inzetten.

The Hike
The Hike vindt plaats in het weekend van 15 t/m 17 november 2019 in de buurt van de Volta rivier, Tema en in natuurpark Shai Hills. Zo maakt iedere deelnemer met iedere stap een verschil in het leven van kinderen die onze steun hard nodig hebben. In de 24 uren die u loopt, ziet u de prachtige natuur van Ghana, komt u in aanraking met het echte leven van de Ghanezen en ziet u het werk van SOS Kinderdorpen van dichtbij.

Gratis inschrijven
De inschrijving voor The Hike is inmiddels officieel geopend. Voor u als donateur van SOS Kinderdorpen hebben we een speciale aanbieding. U en uw familie en vrienden, geven we de mogelijkheid om mee te doen zonder het inschrijfgeld van €190 te betalen.

Wilt u zelf meelopen of kent u iemand die dat graag zou willen doen? Maak dan gebruik van deze deal. Stuur een mailtje naar [email protected], dan sturen we u een persoonlijke kortingscode die u kunt invullen op het inschrijvingsformulier.

Ga naar www.sosthehike.nl voor alle informatie over deze bijzondere sponsorloop.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details