Platform over schenken, erven en nalaten
Hoera! ChildsLife is jarig

Hoera! ChildsLife is jarig

Laat het feest beginnen! Oktober is onze verjaardagsmaand! En we worden 23 jaar! Ik zeg het ieder jaar maar… wat is de tijd omgevlogen.

U weet dat het bij ChildsLife allemaal om kinderen draait, dus ook deze verjaardag. Kinderen een kans geven op een toekomst zonder armoede. De meeste kinderen in onze zorg groeien op in miserabele armoede dus staan wij voor een moeilijke taak.
Maar zoals wij hebben ‘ontdekt’, om een blijvend resultaat te behalen is er meer nodig dan voedsel, de omgeving moet veranderen.

Toen ik ChildsLife oprichtte was naast geven van voedsel en onderwijs, het al van vitaal belang dat ouders en gemeenschappen in een betere situatie moesten komen om voor zichzelf te kunnen zorgen. Zelfredzaamheid. Zodat ouders zelf voor hun eigen kinderen kunnen zorgen, dat scholen voldoende financiën hebben, dat mensen niet van een hulporganisatie afhankelijk zijn voor voedsel of inkomen.

Na zoveel jaar kan ik mij soms verbazen wat wij samen hebben bereikt in die tijd. Ik deel graag een paar uitspraken van ouders met u:

“Ik heb nu een klein bedrijfje en ik breng eten thuis voor mijn kinderen. Zonder ChildsLife zou ik nooit geleerd hebben mijn inkomsten zo te beheren dat mijn bedrijfje kan groeien. “

“Het eten dat mijn kinderen kregen was erg belangrijk maar het onderwijs zal het langste effect hebben.”

Ter gelegenheid van onze verjaardag wil ik ontzettend graag €23.000 aan aanvullende fondsen werven om het aantal mensen dat we helpen uit te breiden.

Vier onze 23e verjaardag met ons mee en doe een gift van € 23,  € 230,  € 2300 of misschien zelfs € 23.000!  (mijn moeder zei altijd tegen mij ‘Denk groot’). Ieder ander bedrag is natuurlijk welkom.
U kunt doneren op bankrekening nummer NL05 INGB 0000 0028 40 of via onderstaande doneerknop.

Ik hoop dat u deze 23e verjaardag tot een mooie verjaardag maakt voor ChildsLife en de mensen in onze programma’s. U helpt ons de droom op een toekomst voor zovelen levend te houden en zonder u hadden we nooit zo veel bereikt. Daarom is uw steun zo belangrijk, om ook in het 24e jaar de droom op een toekomst levend te houden.

Ik hoop dat u een extra gift wilt overwegen, ook om te vieren dat er al veel kinderen zijn die vandaag al een betere toekomst hebben.

Ik waardeer uw loyale steun en uw drijvende kracht achter ons werk.

Dank u  wel!

Hartelijke groet,
Patricia Korver-Kicak
Oprichter

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details