Platform over schenken, erven en nalaten
Hondenweide van Hokazo is opgeknapt

Hondenweide van Hokazo is opgeknapt

De stichting heeft de weides afgelopen tijd flink aangepakt en zo is het onkruid verwijderd, is de grond gelijk gemaakt, zijn er tegels gelegd en zijn de weides voorzien van nieuwe schuilhokken.

Speeltoestellen

,,Wat er echter nog miste waren enkele speeltoestellen om de dieren van wat extra beweging en geestelijke uitdaging te voorzien. Naast de fysieke en mentale inspanning kan dit ook helpen om een positieve mens-dier-relatie op te bouwen, wat de socialisatie van de honden ten goede komt.”

Variatie

De stichting wilde de speelweides dan ook graag inrichten met behendigheidspaaltjes, tractorbanden en klimattributen zodat de honden zich kunnen vermaken op de verschillende toestellen en er zo voor elke hond een fijn toestel is.

,,Gelukkig was Stichting Dierenlot bereid om hiervoor een gulle bijdrage te leveren van minstens €1000,-! Dit stelde ons in staat om kwalitatief goed, duurzaam en weersbestendig materiaal in te slaan, om deze speeltoestellen op ons eigen terrein te fabriceren en stevig te verankeren. Op deze manier kunnen onze viervoeters hier nog lange tijd van genieten. Zelfs de klimtoren is dankzij deze gift compleet gerestaureerd en weer klaar voor gebruik!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details