Platform over schenken, erven en nalaten
Hulp bij de inrichting van de dierverblijven van Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Hulp bij de inrichting van de dierverblijven van Dierenzorgcentrum Louterbloemen

Bij nieuwbouw hoort natuurlijk ook de inrichting van de dierenverblijven zodat deze zo prettig mogelijk zijn voor de dieren en daarom deed het dierenasiel een hulpaanvraag.

Gelukkig kon DierenLot helpen bij de inrichting van de dierenverblijven.

Parkietenkooi

Zo hebben ze een nieuwe parkietenkooi kunnen aanschaffen die met name geschikt is voor kromsnavels zoals grasparkieten en Agapornissen. De kooi staat in de asielruimte waar de vogels na de quarantaineperiode zullen verblijven in afwachting op een nieuwe baas.

In de kooi hebben de vogels veel ruimte om te klauteren en te vliegen en er kunnen veel speelmaterialen bevestigd worden in de kooi zodat het verblijf van de vogels zo fijn mogelijk zijn.

Daarnaast is het ook nog eens heel veilig voor de vogels doordat het gebruikte materiaal van de kooi van gegalvaniseerd staal is. Erg duurzaam en het is bestand tegen de scherpe snavels van deze vogels.

Trimtafel

Ook is er een trimtafel aangeschaft en inmiddels al volop in gebruik! Louterbloemen beschikt in het nieuwe gebouw over een aparte trimruimte. Hier kunnen de dieren worden gewassen en worden getrimd.

De trimtafel biedt de mogelijkheid om het dier veilig vast te zetten en is in hoogte verstelbaar zodat het dier zelf op de tafel kan stappen. Daardoor is de trimtafel voor het dier veilig en comfortabel.

,,Mede dankzij de hulp van Stichting DierenLot is het dierenwelzijn weer een stukje verbeterd. Namens alle asieldieren en hun verzorgsters daarom hartelijk dank!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details