Platform over schenken, erven en nalaten
‘Ieder kind verdient een stabiele en warme thuisbasis’

‘Ieder kind verdient een stabiele en warme thuisbasis’

Wereldwijd leven er miljoenen kinderen op straat, waarvan het grootse gedeelte in Latijns-Amerika. Zonder huis, thuis én toekomst.

Als kind opgroeien in Latijns-Amerika is niet altijd makkelijk. Zeker zes miljoen kinderen en jongeren zijn jaarlijks slachtoffer van ernstige verwaarlozing, bendes, prostitutie en geweld. Velen van hen moeten het stellen zonder ouderlijke zorg en een liefdevolle thuisbasis. Zij lijden honger, gaan niet naar school en werken om te overleven. Hun toekomstperspectief is een leven in armoede. Wat deze kinderen nodig hebben is familie.

WereldOuders gelooft in de kracht van familie. Ieder kind verdient aandacht en onvoorwaardelijke liefde. Daarom biedt WereldOuders kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een stabiele en warme thuisbasis, zodat ze kans hebben op een betere toekomst. Vanuit de veiligheid van een familie krijgen de kinderen individuele aandacht en steun op het gebied van medische zorg, onderwijs en zelfredzaamheid.

Wereld Ouders

Door te investeren in kinderen gelooft WereldOuders de armoedecirkel op de lange termijn te kunnen doorbreken. Kinderen zijn de toekomst en kunnen een cruciale rol spelen in het verbeteren van de leefomstandigheden van hun gemeenschap en zelfs van hun land.

Naast de zorg voor kinderen is WereldOuders zeer actief in het ontwikkelen van de omliggende gemeenschappen met projecten rondom onderwijs, duurzaamheid, agricultuur, noodhulp, medische zorg en ondersteuning van arme gezinnen. WereldOuders werkt in Bolivia, de Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala, Haïti, Honduras, Mexico, Nicaragua en Peru.


WereldOuders

Oude Enghweg 2
1217 JC  Hilversum

T +31 35 626 45 78
E info@wereldouders.nl
W www.wereldouders.nl

Bank NL60 INGB 0000 001 171

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details