Platform over schenken, erven en nalaten
Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?

Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond?

Met Actie Pepernoot zorgt Nationaal Fonds Kinderhulp ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond, want voor 1 op de 12 kinderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Met 20 euro maak je al een magische pakjesavond mogelijk. Hoeveel kinderen maak jij blij?


Vorig jaar, in het weekend voor Sinterklaas, ging Nationaal Fonds Kinderhulp samen met een team van de NOS op bezoek bij Sylvana en haar gezin. Daar zagen we met eigen ogen dé magie van pakjesavond: dolblije kindjes en een glimlach op het gezicht van ieder lid van het gezin.

Door schulden uit het verleden moet het gezin van Sylvana van 80 euro per week rondkomen. Dan is het erg lastig om wat over te houden voor cadeautjes van de Sint. Sylvana vertelde ons: “Geloof me, ik probeer iedere maand weer een klein bedrag apart te houden voor verjaar- en feestdagen. Maar er komt altijd wel wat tussendoor: schoenen of ondergoed voor de kinderen bijvoorbeeld en helaas heeft onze dochter ook medicijnen nodig waar we een eigen bijdrage voor moeten betalen. Er zijn dus altijd momenten waarop dat geld harder nodig is… Ik ben Nationaal Fonds Kinderhulp zo ontzettend dankbaar voor deze ervaring, voor onszelf en natuurlijk de kinderen.”

Doneer voor een magische pakjesavond

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details