Platform over schenken, erven en nalaten
Inrichting babykamers van World of Birds

Inrichting babykamers van World of Birds

Kwetsbaar

Deze jonge dieren zijn natuurlijk uiterst kwetsbaar en belangrijk voor het in stand houden van de soort. Ze moeten goed verwarmd en hygiënisch verzorgd worden. Deze zorg krijgen zijn in de babykamer.

Aanvraag

,,Daarom hebben we bij Stichting DierenLot een aanvraag gedaan voor een goede werktafel en ook een verwarmde reiscouveuse zodat de babyvogels, die ’s nachts voeding nodig hebben, verwarmd mee naar huis gaan met de collega die daarvoor dienst heeft.”

Werktafel

Als deze jongen met de hand gevoerd worden, is het belangrijk dat de werkoppervlakken schoon zijn zodat het diertje niet ziek wordt. Uiteraard is dit allemaal om de kans te vergroten om de vogel gezond groot te krijgen. Met de nieuwe werktafel kunnen zij deze zorg bieden.

Reiscouveuse

Ook hebben ze nu een reiscouveuse. De babyvogels hebben avond- en nachtvoedingen nodig en door de reiscouveuse kan deze zorg verdeeld worden onder meerdere mensen.

,,We zijn ontzettend blij met deze mooie materialen en zijn daarmee zeer goed voorbereid op het kweekseizoen van 2021. Stichting DierenLot bedankt!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details