Platform over schenken, erven en nalaten
Inrichting gezocht voor Seniorenclub NDZ

Inrichting gezocht voor Seniorenclub NDZ

De Seniorenclub, het oudste honden en katten bejaardentehuis in Nederland krijgt een nieuw onderkomen. De gebouwen van de Seniorenclub aan de Zijdeweg in Wassenaar zijn na 35 jaar dringend aan vervanging toe. In samenwerking met het naastgelegen Van der Valk Hotel startte dit jaar de nieuwbouw. Op 11 januari volgend jaar verhuizen de honden en katten naar hun nieuwe gebouw.

Alleen er is nog wel het een en ander nodig voordat de bejaarde viervoeters daar van hun oude dag kunnen genieten.  Stichting Nationale Dierenzorg in Wassenaar roept daarom de hulp van het publiek in.

“Door jarenlang uitstel van de nieuwbouw en de huidige corona tijd waarin inkomsten wegvallen, raken de financiële middelen van de stichting nu uitgeput. En er moet nog veel gedaan worden voor het nieuwe gebouw. Dus alle hulp is bijzonder welkom” aldus Inez de Ligt, directeur van de stichting.

Wat is er allemaal nodig?

Een mooie kattenwand voor de senioren katten die nog willen en kunnen klimmen. Nieuwe hokken die van de vloer af staan zodat de oudere katten minder ziekte risico lopen. Of de inrichting van de speelweide buiten voor de bejaarde honden en katten. Allemaal artikelen die nog nodig zijn in en rondom het nieuwe gebouw van de Seniorenclub.

Donatiewebshop

Daarom is er een donatie webshop geopend waarbij mensen zelf een product kunnen uitkiezen en afrekenen om te doneren aan de oudere dieren. Vanaf een kleedje van € 5,- tot aan een complete kattenwand van € 1.500,- en tientallen artikelen er tussenin.

Even (g)een terrasje pakken maar helpen voor de dieren

Nu we met z’n allen even niet “een terrasje kunnen pakken” vanwege alle corona maatregelen kunnen we misschien voor dat bedrag een terrasje voor de oudere viervoeters aanleggen. Want ook die zijn nog nodig.

Over de stichting

Stichting Nationale Dierenzorg aan de Zijdeweg in Wassenaar, ooit opgericht door hofdames van de toenmalige koningin Wilhelmina, startte in 1985 De Seniorenclub. Een bejaardentehuis voor oudere honden en katten die niet meer bij hun baasjes kunnen wonen. Bijvoorbeeld omdat de eigenaar is overleden of zelf naar het verpleegtehuis moet.

Naast particulieren kunnen bedrijven, scholen, seniorencomplex  en andere organisaties één van de zes seniorenkamers sponsoren. En daar staan dan weer leuke dingen tegenover.

Warm de winter in

We willen de oudere dieren graag in de winter naar hun nieuwe goed geïsoleerde verblijf overplaatsen. Daarom roepen wij iedereen op om de dieren warm de winter in te helpen. Met een donatie, een financiële adoptie, een sponsoring of een aankoop in de donatiewebshop!

Alle mogelijkheden staan op www.ndz.nl/help/. Donaties zijn welkom op NL81 INGB 0000 1169 99.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details