Platform over schenken, erven en nalaten
Iran: een zeer moeilijk land voor vele zwerfdieren!

Iran: een zeer moeilijk land voor vele zwerfdieren!

Alleen al de naam van dat land doet vermoeden dat daar heel veel dierenleed schuilt. En dat is ook zeker zo.

Natuurlijk wil Stichting Dierennood overal waar zwerfdieren hulp nodig hebben, proberen te helpen, maar het moet voor ons ook goed te controleren zijn.

Wij werken hierbij echter samen met ‘Wings for Animals‘. Een club van dierenvrienden werkzaam bij de KLM en andere luchtvaart-maatschappijen. Bij het vliegen over de hele wereld komen zij veel dierenleed tegen en willen hulp bieden voor die dieren.

Onze insider bij ‘Wings’ is Annelies Moolenaar. Zij is een dierenvriend in hart en nieren en zij verhaalt o.a. over een heel bijzondere vrouw die een uiterst moeilijke taak vervult in een zeer moeilijke omgeving.

We hebben het dan over Lida Asnaashari in Iran en zij staat pál voor haar ‘Mana Animal Rescue’.

Ook ‘Wings for Animals’ heeft al diverse keren het werk van deze vrouw en haar andere vrijwilligers kunnen helpen. Maar op dit moment zijn ze helaas machteloos. KLM vliegt momenteel niet meer op Teheran en de hulp aan Lida staat op een laag pitje.

Annelies is daarom ook superblij dat wij juist nu willen gaan bijspringen. Na alle ontroerende verhalen over Lida zelf willen we ook niets liever…

Lees maar even verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details