Platform over schenken, erven en nalaten
Jayden heeft geen vriendjes in de buurt om mee te spelen

Jayden heeft geen vriendjes in de buurt om mee te spelen

Jayden (8) heeft Cerebrale Parese. Hij zit hierdoor in een rolstoel en heeft een verstandelijke beperking. Hij wordt vaak gepest en buitengesloten vanwege zijn handicap. Dat begint hij steeds beter te beseffen. Dit doet niet alleen Jayden maar ook zijn moeder Samantha veel verdriet.

Door RaceRunning hoort Jayden er weer helemaal bij

Om te voorkomen dat Jayden helemaal in een isolement zou raken, ging zijn moeder op zoek naar een oplossing. Een plek waar Jayden zich thuis voelt en contact kan maken met andere kinderen. Sinds vorig jaar heeft ze die gevonden in de vorm van RaceRunning bij de plaatselijke atletiekverenging. De avonden op de atletiekvereniging doen Jayden buitengewoon goed. “Op deze plek heeft hij echt het gevoel dat hij er helemaal bij hoort”, vertelt zijn moeder.

Er zijn nog duizenden kinderen met een handicap die eenzaam thuis zitten en er nog niet bij horen. Deze kinderen mogen we niet in de steek laten! Daar kun jij wat aan doen.

Dit kun jij doen

In de week van 9 tot en met 14 november vindt de landelijke collecteweek van het Gehandicapte Kind plaats. Het organiseren van de collecteweek in coronatijd is een enorme uitdaging. Wij doen een beroep op jou om dit jaar extra gul te geven of mee te helpen geld in te zamelen. Kinderen met een handicap hebben juist nu harder dan ooit je steun nodig! Kan Jayden op je rekenen?

Maak een digitale collectebus aan

of

Doneer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details