Platform over schenken, erven en nalaten
JDRF One Walk 2023: Kom en help type 1 diabetes de wereld uit

JDRF One Walk 2023: Kom en help type 1 diabetes de wereld uit

Op zaterdag 10 juni vindt de JDRF One Walk 2023 plaats op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De JDRF One Walk is een gratis festival vol kennis, inspiratie en ontmoetingen voor jong en oud in het teken van type 1 diabetes.

Van 12.00-17.00 uur is iedereen welkom om samen met familie, partner en vrienden te komen genieten van een bruisende festivalmiddag met onder andere sportclinics, diverse festivalactiviteiten, vraag- en antwoordsessies met wetenschappers, de mobiele JDRF-diabetesexpositie en – natuurlijk – de One Walk. Dit jaar is de One Walk een gezamenlijke wandeling van 1,5 km door de natuur van Stadslandgoed de Kemphaan.

Naast een mooi festival is de JDRF One Walk ook een fondsenwervend evenement. In de periode voorafgaand aan 10 juni kunnen particulieren en organisaties individueel of samen een actie starten en zich laten sponsoren om geld in te zamelen. Al het bijeengebrachte geld gaat naar onderzoek naar het genezen, voorkomen en beter behandelen van type 1 diabetes.

Na de feestelijke finish van de One Walk wordt het festival afgesloten met de bekendmaking van het bijeengebrachte sponsorbedrag.

Ga voor informatie, deelname, aanmaken van een sponsoractie of doneren naar jdrfwalk.nl en help mee om JDRF’s missie ‘Van type één naar type géén’ werkelijkheid te maken!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details