Platform over schenken, erven en nalaten
Jubileum ZOA Rijssen: €220.000 in 25 jaar collecteren

Jubileum ZOA Rijssen: €220.000 in 25 jaar collecteren

De ZOA-werkgroep in Rijssen (Overijssel) organiseert in 2020 voor de 25e keer de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte voor het werk van ZOA. In deze 25 jaar werd in Rijssen meer dan € 220.000,- opgehaald voor slachtoffers van oorlogen en rampen. De werkgroep van ZOA in Rijssen kwam deze week weer bij elkaar voor de voorbereidingen van de huis-aan-huiscollecte, die van 23 t/m 28 maart wordt gehouden.

Het was een avond met een dubbel gevoel. Aan de ene kant zorgen omdat er al 25 jaar mensen geholpen moeten worden die gevlucht zijn of slachtoffer zijn geworden van gewapende conflicten of natuurrampen. Aan de andere kant dankbaarheid aan God voor de krachten die Hij gaf aan de mensen in Rijssen om zich in te zetten voor mensen in nood.

ZOA-medewerker Bert Koster gaf een presentatie over het werk van ZOA in o.a. Uganda.

Drie leden, Jopie Kloppenburg, Ina Harbers en Jenny Kreijkes, die al vanaf het begin bij de werkgroep zijn betrokken en zich al die jaren op een fantastische manier hebben ingezet, samen met de andere werkgroepleden, werden door rayoncoördinator Helprich ten Heuw in het zonnetje gezet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details