Platform over schenken, erven en nalaten
Kadoneren: je kado doneren aan KWF

Kadoneren: je kado doneren aan KWF

Carolijn: “Toen ik 50 werd, wilde ik een groot feest geven. Ik had geen behoefte aan kado’s. Geld inzamelen voor KWF vond ik een mooi alternatief. Door ‘kadoneren’ heb ik mijn cadeaugeld aan KWF kunnen doneren én lieve gesprekken over mijn vader gehad.”

Ongekend groot verdriet

Carolijn: “Helaas weet ik maar al te goed hoe nodig het is dat er geld voor kanker wordt ingezameld. Mijn vader is namelijk overleden aan maagkanker terwijl ik mijn eerste kind kreeg. Net vers voor het eerst moeder en dan je vader moeten verliezen is een ongekend groot verdriet.

Kadoneren

Ik zocht een laagdrempelige manier om mijn gasten te vragen het KWF te supporten. Op de site van KWF vond ik de mogelijkheid van ‘kadoneren’. Je kado doneren. Ik vond dat een mooie gedachte voor een goed doel. KWF heeft veel geld nodig voor onderzoek om kanker eerder op te sporen en beter te behandelen. Daar wilde ik graag op deze manier aan bijdragen. Zodat steeds minder dochters hun vader hoeven te missen op de cruciale momenten in hun leven.

Gulle giften en lieve gesprekken

Naast een hartstikke mooi bedrag, heb ik door de actie ook lieve en bijzondere gesprekken over mijn vader gehad. Dat was heel fijn. Zo was mijn vader er door het kadoneren op mijn feest ook bij.”

Meer informatie

Lees hier meer over kadoneren

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details