Platform over schenken, erven en nalaten
Katten van Stg. Hurmes Dierenthoes kunnen nu nog meer spelen en rennen

Katten van Stg. Hurmes Dierenthoes kunnen nu nog meer spelen en rennen

De kattenkolonie van Stichting Hurmes Dierenthoes groeit snel. Allemaal katjes in nood of die helaas niet meer gewenst waren.

Sommige dieren zijn erg oud, gehandicapt of ziek en hebben hun portie ellende wel gehad… Hierdoor zijn ze niet meer herplaatsbaar en daardoor hebben zij inmiddels  60 katten die permanent bij de stichting verblijven.

Voor deze katten willen zij het verblijf zo fijn mogelijk maken. Een prettige plek om te slapen, lekker voer maar ook een kattenren om eens lekker uit te razen. ,,Met de steeds groter wordende groep hadden wij een wens: een grotere ren voor de katjes. Én onze wens is in vervulling gegaan!”

Meer vrijheid

De stichting heeft dankzij onze donateurs, giftgevers en loterijspelers de kattenren kunnen uitbreiden. De katten zijn er ontzettend blij mee! Extra speelruimte en nog meer vrijheid, de katten voelen zich nog meer thuis en op hun gemak. Dat is toch geweldig?

Beter bereikbaar

Bovendien kunnen nu ook mensen met een rolstoel of rollator bij de katjes komen kijken. De vorige ren was daar helaas niet op gemaakt, maar door de uitbreiding is ook dit nu mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details